Menu & Search

Herfst 2016 – periode 14 augustus t/m 20 november

In deze periode wordt een alternatief spoor van tien zondagen aangeboden, waarop gelezen wordt uit de verhalen over Jakob en Jozef. Dit alternatief krijgt uitgebreide aandacht in het nummer. Naast de gebruikelijke verwerking – exegese van de teksten per zondag en suggesties voor gebed, poëzie of vieren met kinderen erbij – is er een inleidend artikel van de hand van Dick Schoon, en een pagina met cultuuruitingen waarin verwezen wordt naar deze verhalen.

Wie niet het alternatief volgt, wordt in dit nummer een handreiking gedaan om met het Gemeenschappelijk Leesrooster aan de slag te gaan. Naast de zondagen in de genoemde periode komen ook Dankdag en Allerheiligen aan bod.

Tevens wordt in dit nummer de nieuwe redacteur voor de rubriek ‘Met de kinderen’, Irma Pijpers, voorgesteld. Ook enkele nieuwe medewerkers aan deze en andere rubrieken stellen zich voor.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type your search keyword, and press enter to search